آرت دکو که گاهی به آن دکو نیز گفته می شود ، سبکی از هنرهای تجسمی، معماری و طراحی است که برای اولین بار قبل از جنگ جهانی اول در فرانسه ظاهر گردید .
نام این سبک برگرفته از مخفف Arts Décoratifs مربوط به نمایشگاه بین المللی هنر های تزئینی و مدرن که در سال 1925 م در پاریس برگذار شد، می باشد .
هنر دکو از همان ابتدا تحت تأثیر اشکال هندسی جسورانه کوبیسم، رنگهای روشن فوویسم و بالههای روس، مبلمان دوران لویی شانزدهم. و سبک های خاور دور، ایران و مصر باستان قرار گرفت. در این سبک از مواد کمیاب و گران قیمت، مانند آبنوس و عاج و صنایع دستی نفیس استفاده گردید.
در دهه 1930م، در طول رکود بزرگ، صنایع جدید از جمله آبکاری کروم، فولاد ضد زنگ و پلاستیک وارد هنر دکو گردید و شکل شیکتری از این سبک به نام Streamline Moderne ظاهر شد که دارای فرمهای منحنی و سطوح صاف و صیقلی بود.
آرت دکو یکی از اولین سبکهای واقعاً بینالمللی است که تسلط آن با آغاز جنگ جهانی دوم و ظهور سبکهای معماری مدرن پایان یافت.
در سال های 1910 م الی 1930 م طراحان و سازندگان فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی تحت تاثیر سبک هنری آرت دکو انواع مبلمان و صندلی های راحتی و سالنی سلطنتی و مجلل را با بکار گیری مواد گران قیمت ، طراحی و تولید کردند .
در سال های 1930 م الی 1950 م طراحان امریکایی ، مبلمانی با مواد ارزان قیمت مانند آلومینیوم، کروم، باکلیت و پلاستیک با فرم هایی برگرفته از سطوح صاف و منحنی ، در سبک ارت دکو طراحی و تولید کردند تا مردم عادی نیز بتوانند لز مبلمان سبک آرت دکو برخوردار شوند .
سبک آبشاری در دهههای 1930 و 1940 میلادی رایجترین شکل مبلمان آرت دکو در آن زمان بود. قطعات معمولاً از تخته سه لا با روکش بلوند و با لبههای گرد و شبیه آبشار ساخته شده بودند.
طراحی این لوستر ها با الهام از هنر دکو دارای رنگ های شیک، براق و درخشنده بوده و در ساخت آنها پیکر بندی های زنده و جسورانه ای به کار گرفته شده است .